Møbleret samtalerum udlejes i Psykologpraksissen centralt på Gammel Kongevej.Der er elevator, egen dørtelefon med videokamera, lyddøre og særligt lydtætte vinduer mod Gl. Kongevej, rød optaget lampe, stort velindrettet venterum, pusleplads til bleskift på toilettet, samt spisekøkken med mikroovn.

Henvendelse til tmj@tmjpsyk.dk

Bonusinfo: fra juli 2019 åbner ny Metro station på Frederiksberg Allé – 500 m fra Psykologpraksissen.

Når vort arbejde som psykologer består i at hjælpe andre mennesker, når det er sværest i deres liv, så er det ekstra vigtigt, hvis vi skal blive ved med det, at vi passer godt på os selv, derfor har jeg gjort mig umage med at indrette min psykologpraksis professionelt, praktisk, smukt og rart.

Placeringen midt på Gammel Kongevej gør, at der er mange muligheder for egenomsorg og selvforkælelse i sine pauser i løbet af dagen. Inden for 3 min. på cykel når du bl.a. Frederiksberg Have, diverse små hyggelige cafeer, Social Food med lækker is og flødeboller, Frederiksberg Chokolade eller du kan spise din frokost i den helt unikke Landbohøjskoles have (café Væksthuset) og nyde synet af de smukkeste blomster (se billederne til venstre).

I Psykologpraksissen sørger jeg for alt det praktiske på nær rengøring af dit eget lokale, så du kan koncentrere dig om dine klienter.

Hvis du er interesseret, vil jeg bede dig maile mig på tmj@tmjpsyk.dk